Bootje varen, biertje drinken

Krk wat was je fijn. Op deze regenachtige dag verlang ik alleen maar meer naar dit Kroatische eiland waar ik kort geleden nog in mijn bikini rond liep. Het mooist vond ik de heldere zee en de heerlijke zon, maar ook het stadje zelf, met zijn mooie gebouwen en fijne sfeer hebben indruk gemaakt. Ook een aanrader is het dorpje Punat. Dit dorpje ligt naast Krk-stad en heel een lange boulevard waar ook druk gezwommen werd.

Hier een paar foto’s, zodat je weet waar ik het over heb en dat je met me mee kunt dromen over zon, zee en strand:       Mocht je ooit in Kroatië komen en de mogelijkheid hebben om een bootje te huren dan ze ik: zeker doen. Samen met de Plitvice meren een gedeelde eerste plek wat leuke dingen doen in de vakantie betreft.  Het geeft zo’n vrijheid om heen te varen waarheen je maar wilt en je anker uit te schooien en gewoon naar de bar te zwemmen en je biertje op de boot op te drinken. Ook zagen we veel vissen en koraal. Het was heerlijk.  Het was een vakantie om nooit te vergeten. Afgelopen week ben ik weer begonnen met werken. Ook wel weer heel fijn. Ook omdat ik een nieuwe functie heb en ik super veel zin heb om hier alles uit te gaan halen.  Volgende week vertel ik nog over mijn korte trip naar Barcelona! Dit avontuur had ik nog even tussen Kroatië en mijn nieuwe werk in geplakt. Maar eerst nog even een week werken! Fijne week!

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *