Dip-dye nagels van Yves Rocher

Stappen Dip-dye nagels van Yves Rocher

Deze week begint voor mij de tweede week werk na drie weken vakantie. In mijn vakantie heb ik veel leuke dingen gedaan en ben ik wezen kamperen in Frankrijk en een paar daagjes naar Londen geweest. In Frankrijk hadden we pech met het weer, maar hierdoor meer door winkelstraatjes en steegjes geslenterd. In Vannes liepen we langs een winkel van Yves Rocher en hier lieten ze in de etalage de dip-dye nagellak zien. Het leek mij leuk om eens te proberen en dit was mijn resultaat van de dip-dye nagels van Yves Rocher.

Dit heb  je nodig:

Dip-dye nagels van Yves Rocher

Stap 1: kies twee kleurtjes uit en een doorzichtige base cout. Als eerste lak je al je nagels met de eerste kleur. Het liefst in twee laagjes. Dit laat je even drogen.
Stap 2: neem een plastic bordje of een stuk papier/karton en een spons. Je smeert een beetje nagellak op je ondergrond en dan dip je met de spons wat nagellak op.

Stappen Dip-dye nagels van Yves Rocher

Stap 3: dan dip je voorzichtig een beetje nagellak met de spons op je nagel. Je krijgt dan een gestipt effect. Hoe eerder je dit doet na het lakken van de twee laagjes bij stap 1, hoe mooier de kleuren in elkaar over lopen. Ik was eigenlijk te laat. Wacht na het lakken van het tweede laagje hooguit twee minuten. Mocht je uitgeschoten zijn met het sponsje, dan kan je dit bijwerken met een wattenstaafje met nagellakremover.

Stap 4: om ervoor te zorgen dat je extra lang van je nagels kan genieten, lak dan je nagels nog na met de doorzichtige nagellak. Kijk hierbij wel uit, als je dit namelijk te snel doet na de gekleurde nagellak dan versterk je het dip-dye effect nog meer. Als dit is wat je wil dan is dat goed. Wil je dat je nagels blijven zoals ze er na stap 3 uitzien, wacht dan minimaal 20 minuten voordat je de doorzichtige laag aanbrengt.

Veel plezier met je nagels!

Liefs Renske

Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *