Do it yourself: Balcony

 Mijn balkon! Eindelijk de lang beloofde update. De afgelopen twee weken heb ik mijn vrije tijd in ons balkon gestopt. Eerst laat ik nog even zien hoe het er twee weken gelden uitzag:

    Eerst heb ik rietmatten aan de reling gemaakt zodat we een iets meer beschutte plek hebben. Daarna ben ik met de pallets in de hoek aan de slag gegaan en uiteindelijk stond er deze hoekbank! Super gaaf vind ik hem geworden.  De palletbank Beitsen!   

En nu ziet deze hoek er zo uit!  De manden voor de planten vond ik bij de kringloop en kon ik meenemen voor 12 euro! Niet alle manden waren geschikt als plantenbak maar met tape en plastic kom je een heel eind.   Deze handige afplaktape met eraan vast afdekplastic, is nu in de aanbieding wij de Wibra. Vergeet alleen niet een paar gaatjes te maken zodat het water wel weg kan lopen.

De meeste plantjes die je ziet heb ik zelf opgekweekt. Leuk om te zien dat eerst dit:  Nu dit is!

 Nu nog even wachten op de bloemen. De andere helft van het terras is nu aan de beurt.

 De picknicktafel wil ik graag dezelfde kleur geven als de hoekbank. De beits die ik daar voor gebruik is van de Action. Goedkoop en hij dekt mooi. Ook wil ik deze week proberen om alle kussentjes voor de bank af te maken.
Volgende week zal ik weer een update delen. Mocht je nog tips hebben dan hoor ik het graag!

Liefs Renske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *