Een week met Rens #2

image

Hier weer een overzicht van wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Eigenlijk was het de bedoeling om elke week ‘Een week met Rens’ te plaatsen, maar alle begin is moeilijk. Nu weer gewoon een nieuwe poging dus! Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te kijken!

IMG_1287Tijdens het opruimen kwam ik allemaal boekjes tegen die ik zelf had gemaakt. Dit deed ik voordat Pinterest bestond. Heel leuk om weer terug te zien.

foto

In mijn vorige Week met Rens konden jullie mijn pakketjes van Lush die ik gemaakt had zien. De zus van Joost ging meteen in bad en zo zag ‘Granny takes a dip’ eruit.

IMG_1314Lekker op het werk ontbijten met Griekse yoghurt met honing en een smoothie van de Hema.

IMG_1319In mijn pauze ga ik vaak even een rondje lopen. Ik vind Zutphen echt een mooie stad met veel kleine binnenplaatsjes.

IMG_1328’s Avonds nog even iPadden in bed. Puck vindt het scherm altijd heel interessant.

IMG_1366Oeh dit was echt heerlijk. Het rook zo lekker dat ik al op de helft was toen ik me bedacht dat ik er een foto van wou maken. Joost had kip gekruid en in de pan gebraden en de groente gewokt. Echt super lekker.

IMG_1383Als ontbijt dit maar eens proberen. Het is een papaya. Het heeft een beetje de structuur van een mango maar ik ben nog niet overtuigd. Vooral omdat er niet heel veel eetbaars overblijft van de vrucht als je de zaadjes eruit hebt en de schil er af hebt gehaald..

IMG_1382Het dochtertje van mijn collega was jarig en zij trakteerde ons op kwark/spekjestaart.

IMG_1389Vorig weekend heb ik lekker gekleurd en gekliederd. Ik wou graag een mooie poster maken voor aan de muur.

IMG_1390Nog een poging.. Het ziet er wel leuk uit, maar ik ben nog niet tevreden. Ik wil iets wat er iets inspirerender uitziet.

IMG_1394’s Middags maakte ik wentelteefjes met gebakken banaan.

IMG_1379Nog meer kookkunsten van Joost. Doordat ik later thuis ben dan hem, kookt hij meestal. De feta over de pastasaus was echt een goede zet.

IMG_1421Afgelopen vrijdag had ik het afscheidsfeestje van Ellis. Zij gaat voor een halfjaar stagelopen in Sint-Maarten. Wat een gaaf avontuur!

IMG_1434Ik sliep een nachtje in Holten, omdat ik de volgende avond nog een verjaardag zou hebben. Toen ik wakker werd lag er sneeuw! Lekker met de hondjes wandelen.

IMG_1436

Haha daarna waren ze helemaal uitgeteld.

IMG_1446Sam ging zich voor mij verstoppen, lief he.

33c811ccb58eea08a4b2d5e388800fbaHaha en zaterdagavond hadden we de verjaardag van Chantal en kreeg ze het beste verjaardagscadeau ooit. Ilse (die in Spanje woont) had stiekem een weekje Nederland geboekt. Dit moesten we dus vieren met een avondje stappen. Zoals je kan zien was ik heel erg blij en had ik genoeg wijntjes op.

Zondag moest ik werken en zijn we vroeg naar bed gegaan. Vandaag heb ik daarom vrij en een aantal vriendinnen zijn vandaag langs geweest om mijn huisje te kijken en lekker samen te lunchen. Deze week wordt hopelijk onze kledingkast geleverd en ik heb zin om iets te bakken. Dus mocht het een succes zijn dan zal ik het met jullie delen! Fijne week!

Liefs Renske

Xx

1 Reactie

 • Hey Rensje!

  Je blog ziet er goed uit hoor!
  Ik herken de ‘real life Renske’ aan de manier waarop je schrijft, erg grappig.

  Vooral het stukje van de spekjes/kwarktaart doet mij goed!!

  Ga zo door meid..

  Dikke kuzz

  van Soes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *