Good start of the day!

(null)
Zoals bijna elke donderdag heb ik vandaag een vrije dag. Ik besloot deze goed te beginnen met een lekker ontbijt. Ik maakte bananenpannenkoekjes. Het enige wat je nodig hebt is een banaan, twee eieren, een beetje havermout en wat melk.

How to:
Ik heb eerst de banaan geprakt met een vork, daarna de eieren erbij gedaan en dit door elkaar geroerd. Afgelopen zomer heb ik geprobeerd om met havermout te ontbijten. Maar ik vind het echt niet lekker. Daarom probeer ik nu op een andere manier mijn havermoutpak leeg te krijgen.

Ik heb bij de eieren en banaan nog ongeveer drie eetlepels havermout en een scheutje melk gedaan. Dit allemaal doorelkaar geroerd en klaar is je beslag. Olijfolie in de pan en het beslag in kleine rondjes in de pan gedaan. Na een minuutje kan je ze omdraaien en na nog een minuut kan je aanvallen!

Ik heb er nog stroop en yoghurt bij gedaan omdat mijn maag best aan het knorren was .
Haha ik heb een lekker begin van de dag gehad en ik hoop jullie ook!

Nu op naar de stad voor de Dolce Gusto die het heeft begeven en verf voor een collage die ik in mijn hoofd heb…

Fijne dag vandaag!

Liefs Renske

Xx

Tags from the story

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *