Just an other forest

       Ik ben echt verslaafd aan het wandelen op mooie plekjes. Laatst sliep ik een nachtje bij mijn moeder en zijn we daar in de buurt gaan wandelen. Het was nog vrij vroeg en het had geregend. Dan krijg je, vooral in het bos, zo’n heerlijke natuurgeur. Het deel van het bos wat je op de foto’s ziet vond ik echt magisch. Overal zijn doorkijkjes en bruggetjes die je verder het bos in leiden. Ook de beekjes en meren die je tegenkomt maken het tot een bos wat ik nog niet vaak had gezien. We zagen zelf reeen. Die waren alleen te vlug of te ver weg voor mijn camera, maar gelukkig was er genoeg ander moois om vast te leggen. Ik vond het een heerlijke wandeling.

Liefs Renske

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *