Let’s move to Nijmegen

image

Na het afstuderen van mijn vriend, zijn wij op huizenjacht gegaan. We wilden graag een leuk appartement in Nijmegen en mijn enige echte wens was dat er een tuin/groot balkon bij moest zijn. En dat appartement hebben we gevonden. Dit appartement was het eerste appartement wat we hebben bekeken, maar het voelde goed en het was financieel ook haalbaar dus hebben we besloten om er voor te gaan. Voor de vorm hebben we na de bezichtiging ook nog gekeken bij een ander appartement, maar dat zorgde er alleen maar voor dat we ‘ons’ appartement nog leuker gingen vinden.

Na heel wat uurtjes werk, zoektochten door interieur winkels, heel vaak naar de Ikea, schilderen, laminaat leggen en heel veel hulp van vrienden en familie wordt het nu dan echt onze eigen plek. Het grote wachten is nu op de kledingkast zodat we alles iets meer kunnen opruimen. Onze kleding ligt nu door het hele huis… Maar hier alvast een voorproefje:image Onze straat heet Fenikshof (andere Harry Potter nerds snappen dat ik hier even mee op de foto moest).
image Onze keukentafel

imageOns zelfbedachte tvmeubel.

IMG_3247.JPGDe keukenmuur.imageHet dakterras. Ik kan niet wachten tot het mooier weer wordt en ik hier een heel mooi plekje van kan maken.

IMG_3259.JPGHet uitzicht vanaf het dakterras.imageDe heerlijke bank.

De rest volgt als er weer dingen klaar zijn!

Liefs Renske

Xx

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *