Life lately

In mijn Life lately deel ik mijn favoriete momenten van de afgelopen maand. Mei was een maand die snel voorbij ging. Lekker weer, extra dagen vrij door bevrijdingsdag, hemelvaart en pinksteren en veel leuke dingen gedaan. Vandaag deel ik mijn  favoriete momenten van afgelopen mei:

Genieten van de lenteEr staat nu zoveel moois in bloei. Het maakt mij zo vrolijk om al die kleuren overal te zien.

Hardlopen op mooie plekken Afgelopen week was ik super druk met ons dakterras en dat soort dingen, daardoor schoot het hardlopen er bij in. Maar deze week ga ik er weer vol tegenaan. Het liefst loop ik in het bos. Daar is het vaak zo magisch.

Uit ons dak gaan Vriend en DJ Sonny Webbs gaf een te gek optreden en hier moesten wij natuurlijk bij zijn.

Carpaccio salade  Joost en ik zijn allebei gek op de salade van le Figaro (Nijmegen aan de Waalkade) maar we hadden gewoon zin om op de bank te ploffen met een film en lekker eten, dus deden we zelf een (goed gelukte) poging. Lekker eten is altijd fijn!

Smoothies  En dan met zomerfruit. Aardbeien, bramen, frambozen, ik vind ze heerlijk. Helemaal nu ze niet zon super duur zijn en zo zoet smaken.

Dagje Roermond  Op hemelvaartsdag zijn Joost en ik naar Roermond geweest. Eerst naar de designersoutlet, maar dit was veel te druk en daarna nog even de stad in. Beide vonden we een ijsje eten op het plein het leukst van de dag. Haha. Maar Roermond heeft een heel mooi centrum en is echt leuk om doorheen te lopen.

Scheveningen en Madurodam   

    Dagje naar zee met Joost. We hebben heel lekker gegeten bij ‘Buiten‘. Op de terugweg kwam onze metro langs Madurodam en besloten we om daar ook nog even langs te gaan. Ik vond het heel mooi om te zien en vooral alle details heel leuk. Zoals een carnavalsoptocht en een heel gedetailleerde kerktoren.

Freshtival 

 Samen met mijn vriendinnen uit Markelo/Holten een dagje dansen, gek doen en genieten van de zon.

SMKMRKT Smkmrkt is een foodfestival dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvond in Nijmegen. Er waren allemaal kraampjes met verschillende soorten gerechten en drankjes. Ook was er een deel waar producten werden verkocht zoals geborduurde truien, knopen, lampen, hebbedingen, interieurspullen en nog meer producten waar je een glimlach van kreeg. Het was een heel fijn sfeertje. Volgend jaar ga ik zeker weer!

Genieten van ons huisOns uitzicht blijf ik nog steeds geweldig vinden. En ook binnen valt alles steeds meer op zijn plek. Aanstaande week ga ik verder met ons dakterras en ik hoop dat we dit weekend dan kunnen genieten van de zon op ons eigen dakterras.

Laat juni maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *