My week in pictures | Amstelveen en nieuwe schoenen

img_2660.jpg

Vanaf deze week plaats ik een ‘My week in pictures’. In dit artikel vertel ik over mijn avonturen. Deze week kreeg ik mijn nieuwe schoenen binnen en was ik twee dagen in Amstelveen om een voorbeeld winkel te maken voor het werk.Zaterdag werd ik wakker met dit zonnige uitzicht (oke, nadat ik mijn gordijnen had open getrokken). Het is zo fijn om zo wakker te worden.Daarna kijken bij de Giro. De Giro is net zo iets als de Tour de France alleen dan door Italie. Afgelopen weekend kwam de Giro door Nijmegen en dat was een goed excuus om de middag in het gras door te brengen. Dit was ook de eerste dag dat ik mijn zonnebril op kon, ik vind hem heel gaaf.Zondag Moederdag. Als cadeautje voor Joost zijn moeder met z’n allen uiteten. We hebben gegeten bij Ter Horst in Beuningen. Dit is een pannekoekenrestaurant en bij de brunch kreeg je pannekoekjes die je zelf kon beleggen met vers fruit, sallade, ragout, brie en nog veel meer. Dit was het voorafje. Pannenkoeken met zalm en asperge en aspergesoep. Echt heel lekker om pannenkoeken op deze manier te eten. En dan nog het toetje. WAUW. Ik had eigenlijk al te veel gegeten maar dit was zo ontzettend lekker; aardbeien met aardbeienmouse, ijs en cheesecake. Als ik dit zo typ krijg ik er weer mega veel zin in.Maandag, dinsdag en woensdag was ik in Amstelveen om met een heel team een winkel op te bouwen. Dit heet een modelstore en dan word er een winkelplan opgebouwd die andere winkels dan weer kunnen gebruiken tijdens het ombouwen van hun winkel.Het hotel was niet echt het fotograveren waard, maar Amstelveen vond ik heel mooi, wat ik er dan van heb gezien. De winkel zat in een heel luxe winkelcentrum wat zeker de moeite waard is om een keer te bekijken. Wij zaten in een buurt tegen het Amsterdamse bos aan en overal waren de voortuinen mooi aangekleed. De foto hierboven is daar ook gemaakt.De eerste avond zijn we gaan wandelen in het bos en de zonsondergang was heel mooi. De tweede avond hebben we de bus naar Schiphol gepakt en geshopt en mensen gekeken. Een van de leukste dingen aan dit soort dagen is dat je op plekken komt waar je anders niet snel heel zou gaan. Deze foto maakte ik in de America Today en ik zag nog veel meer leuke dingen. Snel terug als het vakantiegeld is gestort. Foto van de tulpen op Schiphol.Toen ik thuis kwam zag ik dat de Clematis van de buurvrouw is begonnen te bloeien. Het leukste is nog wel dat ik vanaf ons balkon tegen deze muur aan kijk, dus ik kan hier lekker van meegenieten. Puck en Miley waren ook blij dat ik er weer was. Haha dat hoop ik maar, ze gingen wel heel lief naast elkaar zitten toen ik een foto wou maken.Wandelend naar de supermarkt. We wonen nu twee maandjes in ons nieuwe huis en daarbij ook in een nieuwe buurt en elke keer valt het me op dat er zo veel meer groen in de wijk is en dat iedereen z’n best doet om er een leuke tuin van te maken.Wandelen met mijn nieuwe schoenen. Ik ben echt heel blij met ze. Ze waren overal uitverkocht maar via Sneakerenzo heb ik ze nog kunnen bestellen.Wandelen aan het Wylerbergmeer. Bijna elk weekend gaan we wel even wandelen en ook vaak ergens anders naartoe. Ik vind het heel leuk om op deze manier de omgeving beter te leren kennen en zo even gezellig samen te zijn.

Aankomende week is het opbouwweek in onze eigen winkel. Een lekkere drukke week dus. Verder wil ik gaan proberen om een boompje te laten groeien uit een advocadopit en gaan uitzoeken bij welke sportschool ik mij in wil gaan schrijven.

Fijne week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *