My week in pictures | Dagje hoofdkantoor en uitgebreid koken

img_5727-1.jpg

Afgelopen week heb ik helaas niet veel foto’s gemaakt. De ombouw op het werk was veel en daarnaast was het geheugen van mijn telefoon vol en was het dus simpelweg niet mogelijk om foto’s te maken. Vanaf aanstaande week komt dit artikel op zondag online. Dus voor nu even een klein overzicht van afgelopen week en volgende week hopelijk meer.Ombouw op het werk. Ik ben visual merchandiser en dat houdt in dat ik de figuren aankleed, de thema’s aantrekkelijk presenteer en de etalages verzorg. Deze week was het opbouwweek en dan gooien we de hele winkel om zodat alles weer nieuw en in dit geval, zomers oogt. Vrijdag is hierna de eerste dag dat ik weer een foto maakte. De rest van de week was vooral druk met werk en vies regenachtig weer. Dit is in Utrecht en ik was op zoek naar de juiste bus. Deze wegwijzer was wel heel leuk, maar ik werd er niet echt wijzer van. Ik was in Utrecht om een dagje op het hoofdkantoor te helpen. Als je binnenloopt op het hoofdkantoor loop je tegen deze WE familie aan. Heel leuk om te zien. Zaterdagavond kwamen de oom en tante van Joost eten en had ik bedacht dat ik eens wat uitgebreider wou koken dan normaal. Ik wist niet precies wat zij lekker zouden vinden dus ik maakte allemaal kleine gerechtjes; gepofte zoete aardappel, gevulde tomaten, frittata, salade, breek-brood en allemaal lekker sausjes. Iedereen vond het gelukkig ook lekker. Ik zal over een aantal gerechtjes binnenkort een artikel plaatsen.Zondag hielp ik mijn moeder met verhuizen. We haalden het laminaat uit haar oude huis en een aantal spullen moesten alvast over. Hier rijd ik heen en weer met meneer Vaas.En de week sluit ik af met deze mooie clematis. Heel mooi dat ze zo bloeien, nu alleen nog de zon.

Deze week heb ik verder nog de verjaardag van een goede vriendin, gaan we naar een feestje, ga ik mijn moeder nog een dagje helpen met dozen inpakken en ik ga naar de sample sale van mijn werk. Ook hebben we nog familiedag van Joost zijn familie dus het word nog een drukke week. 

Jullie ook een fijne week gewenst! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *