My week in pictures | vintage aankoopjes en heel fijn weer

Vorige week ging er iets mis met uploaden, dus nu een extra lange versie. De afgelopen twee weken bezocht ik een sample sale en deed ik leuke vintage vondsten. Kijk hier mee naar mijn week!De etalage van Scotch en Soda is altijd zo stijlvol. Het pand in Nijmegen helpt ook wel heel erg bij die mooie uitstraling.Deze week was Splash in de stad. Een mega lang luchtkussen, gevuld met water, waar je met een band vanaf kon glijden. Helaas was het geen lekker weer, anders had ik sel een keer gewild.In de etalge van Dejavu zag ik dit hondje staan. Ik was meteen verliefd. Lijkt me super leuk om dit in je woonkamer neer te zetten. Vlgensmij was Joost alleen geen fan… Uiteindelijk zorgde de prijs ervoor dat ik hem uit mijn hoofd kon zetten; €200,- !

Kijk hoe mooi mijn balkonnetje in bloei staat!En verse aardbeien uit eigen tuin!De sandaaltjes, rok en blouse kocht ik deze week bij Sussies in Nijmegen. Echt een super leuk winkeltje en helemaal leuk dat het zo samen ook een set is. Vaak vind ik het bij nieuwe kleding lastig om een mooie set te maken, maar deze vond ik geweldig. Als mijn benen iets meer zon hebben gezien zal ik ook aanfoto’s laten zien.

Vrijdagavond bij Joost op het werk, een wijntje op het dakterras.Zaterdagochtend al vroeg in de rij bij de sample sale. Zoals je kan zien was het mega druk en daardoor ben ik binnen ook vergeten om foto’s te maken van de ruimte en de kleding. Maar ik ben heel goed geslaagd, voorsl veel leuke dingen voor straks op vakantie.Dit is Douba. De hond van mijn moeder en haar vriend en die laat ik graag uit als ik daar even ben.Zo rustgevend om hier te wandelen. Ik kwam hier als kind al vaak en nog steeds vind ik die treurwilgen de mooiste bomen die ik tot nu toe heb gezien.Ik was in Holten om mijn moeder te helpen verhuizen en de vriezer moest leeg.. Vervelend 🙂Die avond verjaardag van Maaike, met natuurlijk teveel lekkers.Zondags ontbijt gemaakt door mijn moeder.Zondagmiddag hadden we familiedag van Joost zijn familie en gingen we naar een verzamelmuseum. Ik kon het niet laten om net als Aladin even over de lamp te wrijven, maar helaas geen drie wensen voor mij.Super leuk dat blikken speelgoed.Kijk, dit zijn de eerste bezinepompen. Heel wat kleurrijker dan nu hè. Ik vond het heel leuk om het verhaal achter benzine te horen. Vroeger kocht je benzine bij de drogist. Mensen met exceem gebruikten dit om hun huid te laten koelen en hadden daardoor minder jeuk. Bezine was toen relatief duur. Pas later toen er meer auto’s kwamen werden er andere manieren ontdekt om bezine goedkoper te verkrijgen en daarna daalde de prijs. Voor die tijd moest je met een auto langs meerdere drogisten en apotheken als je een eind wou rijden, want overal kon je maar een paar liter krijgen.Zondag avond tijd voor comfortfood. Een ovenschotel met gepofte zoete aardappel, groente en kippenpootjes.Maandag had ik vrij gevraagd om mijn moeder te helpen verhuizen en het was echt noodweer onderweg. Hier stond ik stil in de file..Dinsdagavond had ik mijn eerste les bij de fitness. Ik kreeg een kracht- en cardioschema en ik vond het meteen heel leuk. Nu volhouden!Lekker aan het werk.Zaterdag was het heerlijk weer en gingen we met Kevin en Chris aan hun boot sleutelen, want die deed het helaas niet.Na vier uur gaven we het maar op. We weten nu waarschijnlijk wel wat het probleem is, dus helemaal voor niks is het niet.Terwijl de mannen en Chris technisch deden maakte ik zonnige selfies, zocht dingen uit voor de vakantie enprobeerde ik een band te scheppen met de kippen van Chris haar moeder.. Ik weet niet of ze me heel aardig vindt.

’s Avonds lekker uiteten in een haventje.Weekend!En een toetje.En nog één…Zondagochtend op de fiets naar de sportschool. De derde keer deze week. Ik heb er zin in. Het is fijn om te merken dat ik door het sporten meer energie heb.Zomdagmiddag samen naar het waalstrandje.Lekker niks doen.En die avond barbecuen met Sander en Raisa.Sander en Raisa wonen dicht bij een bos en daar wandelden we nog even om al het eten wat te laten zakken.

Het was een week met veel lekker eten en heerlijk week. Op naar volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *