Terug van weggeweest

IMG_3377-0.JPG

Afgelopen week had ik zomaar vrij. Gewoon een week vakantie. Dus nu helemaal uitgerust en bomvol nieuwe ideeen ga ik het blogavontuur weer oppakken. Ik heb het gevoel dat ik uit een winterslaap ben gestapt en veel beter weet wat ik wil. Ik wil graag mooie foto’s maken, nieuwe dingen uitproberen en veel plezier hebben. Dit wil ik graag op mijn blog delen en wel iets regelmatiger dan ik voorheen heb gedaan. Dus nu een nieuwe poging om zeker twee berichtjes per week te plaatsen. Ik ben dus terug van weggeweest.

Laatst heb ik een groen monster uitgeprobeerd. Na alle positieve verhalen en een halve zak spinazie waarvan we niet wisten wat er nog mee moest gebeuren, besloot ik een poging te doen. Samen met mango en banaan ging mijn groene vriend in de blender en kwam er heel.. Euhm.. Groen uit. Ik had het gevoel dat ik gras aan het drinken was en het is dus niet echt aan mij besteed. Misschien dat je aan de smaak (en geur!) moet wennen, maar het duurt nog wel even voordat ik een nieuwe poging ga wagen. Voor nu houd ik het even bij mijn yoghurt met musli in de ochtend.

Gelukkig heb ik deze week ook heel veel leuke dingen gedaan en het resultaat ervan zie je deze week. Wordt vervolgd!

Fijne maandag!

Liefs Renske

Xx

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *