Things 2 like! #1

In Thing 2 like! deel ik dingen die ik tegen ben gekomen en waar ik naar uitkijk of graag een keer wil doen. 

Fashion 2 like

Ik werk bij WE Fashion en vorige week werd bekend gemaakt dat we ter eren van Doutzen Kroes haar dertigste verjaardag een speciale collectie gaan verkopen. De collectie is in samenwerking met dance4life tot stand gekomen en de opbrengst gaat naar het goede doel. Ik ben heel benieuwd naar de collectie die onder andere gaat bestaan uit grafische t-shirts, een bikerjack, skinny jeans, armband en boyfriend shirt. Vooral die laatste ben ik erg benieuwd naar omdat ik daar al langere tijd naar op zoek ben. We moeten er nog even op wachten, want per september wordt het in de WE Women stores verkocht.

Movie 2 like

Paper towns. In mijn laatste update over mijn ‘day zero project’ vertelde al dat ik uitkeek naar deze film. Maar na het zien van de trailer is dit alleen maar meer geworden. Cara Delevigne is voor mij één van de mooiste modellen van dit moment en hoe meer ik over haar lees en zie, hoe grotere fan ik word. Vanaf 30 juli is deze film in de bioscoop te zien.  Festival 2 like

Pinkpop! Dit weekend is het zo ver! Zaterdag ga ik met een groep vrienden naar het roze festival waar ik ga dansen op Anouk, Kensington, Robbie Williams, Avicii, The Script, Magic! En vele anderen. Ik zal alleen nog even goed naar het tijdschema moeten kijken om ervoor te zorgen dat we het minst missen. Nu nog hopen op mooi weer en op zoek naar een leuke outfit. Ik heb er zin in!   Blog 2 like

Crab your bags. Deze lifestyle en travel blog is geschreven door Liselore en ik ben fan. Haar jaloersmakende foto’s zorgen ervoor dat ik zin heb om een ticket te boeken. Maar ook haar overige artikelen zijn heel interessant. Zo schrijft ze een artikel over hoe je als blogger Pinterest optimaal kan gebruiken en heeft ze een photoshop artikel voor beginners.  Webshop 2 like

shein.com. Deze webshop kwam ik toevallig tegen toen ik op zoek was naar een leuk jurkje voor de zomer. De prijzen zijn in ponden, maar bij het afrekenen zie je de prijs in euro’s. Een leuke webshop waarbij je heel gericht kunt zoeken.

 

ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Liefs Renske

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *