Vogue The Book

image

Vogue komt deze zomer met een boek editie van hun populaire tijdschrift. Het boek is meer een verhard tijdschrift maar voor het gemak noem ik het een boek. Het zijn195 bladzijden vol met de mooiste foto’s die de afgelopen jaren al in Vogue verschenen afgewisseld met interessante verhalen.

Vogue the book
Vogue The Book

Het boek bestaat uit vier hoofdstukken; Love, Family, Friends en Fun. Elk hoofdstuk begint met een inleidend verhaal over dit thema. In het verhaal staan mensen centraal die iets vernieuwends of spraakmakends (voor die tijd) deden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Birgitte Berdott, Jane Birkin, Gwyneth Patrowl en Cara Delevingne. In combinatie met de sfeervolle foto’s leest het heerlijk weg.

Dit boek is ideaal om mee te nemen op vakantie of om het zomergevoel wat langer vast te houden. Er zijn foto’s in het boek die zijn genomen in Venetië, Saint-Tropez en Miami, dus een zomers gevoel is gegarandeerd.

Mijn favoriete stuk in het boek is het verhaal over fotograaf Bruce Weber. In het hele boek zie je foto’s die door hem zijn geschoten en ik vind het leuk om het verhaal achter de persoon te lezen. Zo verteld hij over zijn honden die meegaan naar elke plek en die zelfs figureren in fotoshoots.

De honden van Bruce Weber
De honden van Bruce Weber

Het boek kost €12,95 in de winkel en €9,95 via de site van Vogue, klik hieronder voor de link. Als je het uitgelezen hebt en je bent niet van het bewaren, dan kan je er altijd nog voor kiezen om een aantal foto’s uit te scheuren en op te hangen. Bij mij krijgt hij een mooi plekje in de boekenkast.

Klik hier om het boek online te bestellen.

Liefs Renske

Xx

Tags from the story
, , , ,

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *