Een week met Rens #1

foto 5 (5)

Het leek mij leuk om mijn week eens vast te leggen en om terug te kunnen kijken naar wat ik allemaal heb gedaan in een week. Dus vandaar dit artikel: Een week met Rens.

Maandag
Deze week begon super luxe. De zon scheen en ik had een vrije dag dus ik besloot om lekker uitgebreid te gaan ontbijten.
ontbeitDaarna moest ik een aantal stomme dingen regelen. Zondag was mijn auto kapot gegaan, mijn schokdemper was links verroest dus daar moet een nieuwe in. Dus de ochtend heb ik gebruikt om garages te bellen en prijzen op te vragen. Ondertussen lekker lunchen.
usbIn de middag heb ik nog meer spullen uitgezocht. Als je verhuist kom je er pas achter hoeveel spullen (en dus ook troep) je eigenlijk hebt. Ik kwam een aantal usb sticks tegen. Altijd leuk om oude foto’s terug te zien. Zoals deze:
IMG_0527Deze foto is gemaakt tijdens een weekendje weg in Duinkerken, nu al weer drie jaar geleden. Time flies when you’re having fun!
koffeee
’s Avonds nog lekker eten bij Joost zijn ouders. Zijn zus was jarig dus we aten sushi omdat zij daar zo van houdt. Ook had ze haar verjaardagscadeau mee en maakte voor iedereen een heerlijke koffie.

Dinsdag
foto 3 (1) Mijn eerste werkdag weer na een lang weekend vrij. Met een leuk begin want er was nieuwe collectie binnen voor de jongens.
foto 2 (1)Na het eten heb ik nog even mijn artikel over The Day Zero Project afgemaakt en daarna hebben we nog even een stukje Homeland gekeken.

Woensdag
Mijn artikel over The Day Zero Project kwam online. Hierin vertel ik hoe ik ga proberen om 101 doelen te behalen in 1001 dagen.
foto 5 (1)Op het werk werden de winnaars van de kleurplaten-wedstrijd bekend gemaakt. Altijd leuk om kinderen blij te maken.
foto 4 (1)Lekker lunchen met restjes van gisteren.

Toen ik in de trein zat belde Joost of ik naar de bioscoop wou. We hebben Interstellar gezien. Echt een goede sience ficton film. Meteen ook mijn eerste doel van de lijst, #90) 10 keer naar de bioscoop gaan. Woensdag komt er een review over de film online.

Donderdag
foto 1 (3)
Ik heb al weer een dagje vrij dus lekker uitgebreid ontbijten.
foto 3 (3)Mijn auto is kapot en Joost wou graag een schilderij ophangen. Dus lopend door de regen naar de Karwei om een hamer te halen.
foto 2 (3)Ik maakte nog wat foto’s voor het artikel over ons appartement.
foto 1 (4)Strijken want dat hoort er ook bij..
foto 5 (2)’s Avonds maakte ik gehakt, ei, frietjes met schil en spinazie. Ons toetje was van Mona. Ik vind de spreuken op de deksels altijd zo leuk.
foto 2 (4)En we keken naar Let’s be cops. Opzich wel een grappige film, maar ik vond hem niet boeiend tot het einde.

Vrijdag
Vrijdag was een lange werkdag omdat we ook een koopavond hadden.
foto 4 (3)In de trein en daarna door de regen op de fiets.
foto 5 (3)Daarna lekker gedoucht en toen heb ik nog The Holiday gekeken in bed. Ik had Puck (mijn vogel) bij me neergezet en hij was vrolijk aan het fluiten dus ik denk dat hij het ook gezellig vond.

Zaterdag IMG_4943.JPG

Ontbijten in de trein. Ik ging vandaag een dagje naar Holten omdat een vriendinnetje van mij vandaag haar verjaardag viert.
foto 4 (4)Ik had wat boodschappen gehaald en nam dit mee in de trein, alleen knapte er een ei in de tas kapot.. Bah bah..

In Holten werd ik begroet door Sam en Moos. Dus we moesten even knuffelen.
foto 1 (5)En wandelen natuurlijk.
foto 2 (5)Moos vond de wind niet zo leuk.
foto 3 (5)De badkamer boven is bijna af! Maar ik mocht het bad alvast uitproberen. Haha dat hoef je tegen mij geen twee keer te zeggen.
foto 5 (4)Bubbels aan: mega veel schuim.
foto 4 (5)Verkleedpartij met Moos. Haha
foto 2 (6)’s Avonds verjaardag van Janneke, fijn bijgekletst met de meiden en lekkere hapjes.

Zondag
foto 3 (6)Terug naar Nijmegen, wachten in Deventer op een verlaten perron. De zon scheen en het regende, ik zocht naar een regenboog, maar helaas..
foto 1 (7)Het pakketje van Lush dat ik had besteld kwam binnen. Ik werd helemaal blij, ook al had ik het als cadeautjes besteld. Haha alleen al de geur die van de zeep af komt is geweldig.
foto 2 (7)Ik maakte er maar snel pakketjes van voordat ik in de verleiding kwam om ze uit te pakken. Het is jammer dat het niet in folie zit zodat je kan zien wat er in zit. Maar dit maakt de verassing wel des te leuker én beter voor het milieu.

IMG_3276.JPG Het tweede toetje van de week. Ze waren in de aanbieding bij de Jumbo, dus dat vond ik een goed excuus.
foto 4 (6)’s Avonds hebben we nog een stuk Homeland gekeken. We zijn nu bij seizoen drie en ik vind het nu even niet zo leuk, hopen dat het snel leukerd wordt.

Dit was afgelopen week. Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken! Komende week heb ik weer een luxe werkweek. Ik hoef maar vier dagen te werken, dus lekker veel tijd om leuke dingen te doen en wie weet om zelf een nog een doel van mijn Day Zero Project te behalen. Fijne week!

Liefs Renske

Xx

2 Reacties

    • Wat leuk! Ik heb ook even een kijkje op je blog genomen. Ik vind je marmeren dekbed echt heel cool. Zou bij ons ook heel mooi staan 🙂 en leuk om te horen dat je ook gaat samenwonen. Wie weet kunnen we dingentjes van elkaar afkijken 😉 ik ga je ook even volgen 🙂 Liefs Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *