Banner site 16 Banner site 16
One day Retreat
~ Bloeiend Leven ~

Heb jij het verlangen om meer met de natuur te gaan leven?
Wil je meer uit jouw leven gaan halen?
ÈN…. heb je zin in een leuke en verrassende dag die helemaal om jou draait?

Dan is deze one day retreat echt iets voor jou!

Ben jij er bij?

Samen met Maartje Moekotte heb ik een super tof programma gemaakt voor zondag 29 oktober.

Het retreat zal plaats vinden bij Ecostay de Wildernis in Wilp. Een plek midden in de natuur met eigen yurt, natuurtoren, vuurplaats, buitenkeuken en omringd door groen. 

Scherm­afbeelding 2023 09 05 om 11.59.18
Renske 35

Het programma

Tijdens deze dag gaan we op pluk wandeling waarbij we onkruid verzamelen die we gaan gebruiken voor de lunch. Deze lunch zal door jullie zelf klaargemaakt worden. Denk hierbij aan eetbare bloemen, soep van kruiden, en smaakcombinaties die je zullen verrassen. Ik deel je alle tips en trucks om met verder ingrediënten en bloemen een feestje op je bord te maken en na deze dag weet jij hoe je dit zelf thuis ook kunt gaan doen. Ook leer je tijdens de wandeling verschillende kruiden en bomen kennen en hoe je deze in je leven kan toepassen.

Human Design

Na de lunch maak je kennis met jouw ware natuur door middel van Human Design door de workshop van Maartje. Human Design is een systeem waarin de belangrijkste spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de Kaballah en I-Ching), samen komen met de wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde).Het is het model waarin het natuurlijke (wetenschap) en bovennatuurlijke (mystiek) samen komen.

Zij legt uit hoe je door middel van Human Design kennismaken met jouw eigen unieke blauwdruk. Aan de hand van jouw geboortedatum, tijdstip en plaats berekent het systeem jouw blauwdruk. Het geeft jou inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen en in de manier waarop jij bent geprogrammeerd. Wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Het leert je terug te gaan naar jou natuur en hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk; ‘jezelf!’

Zelf aan de slag!

Daarna gaan we zelf aan de slag en maken we zalf van bloemen (die je natuurlijk ook mee naar huis mag nemen). Ik leer je hoe je een tinctuur maakt en wat je nog meer kan doen met planten; heb je bijvoorbeeld al wel eens gedacht aan het maken van verf met planten?

Calendula
Pexels expect best 571190

Bloeiend leven werkboek

We sluiten de dag af rond het vuur en daar krijgen jullie het ‘Bloeiend Leven Werkboek’ mee waarin alle recepten van de dag staan vermeld. Ook staan daarin de instructies voor het maken van de zalf en de belangrijkste kruiden die we die dag hebben behandeld zodat je thuis alles rustig kan nalezen.

Het leukst aan het ‘Bloeiend Leven Werkboek’ is dat er tips en trucks in staan hoe jij straks thuis een pluk tuintje kan aanleggen, dit kan al vanaf 1m2. Geen tuin? Er staat ook een optie bij om in potten aan de slag te gaan op het balkon. Met het werkboek zorg je ervoor dat je ook na deze dag verder op ontdekking kan gaan om jou leven tot bloei te laten komen. Je hoeft hiervoor echt geen groene vingers te hebben maar je gaat merken dat je die vanzelf gaat krijgen.

Het blijft niet bij dromen maar we gaan ook echt creëren!

Iets voor jou?

 • Nieuwsgierig naar de natuur om je heen?

 • Benieuwd naar hoe onze voorouders de natuur in zetten om onze gezondheid te helpen?

 • Op een andere manier willen koken en vooral meer lokaal en natuurlijk?
 • Weer als een kind je willen verwonderen over de wereld om je heen?

 • Zin om jezelf op een andere manier te leren kennen?

 • Benieuwd naar hoe jij jou leven tot bloei laat komen?

Bovenstaande vragen met ‘JA’ beantwoord? Dan past deze dag helemaal bij jou!

Pexels denise cusack 17850655
Pexels photomix company 105028
Pexels dan hamill 672035

Wat levert het op?

 • Je gaat geïnspireerd en vol energie naar huis
 • Het geeft je richting en ruimte
 • Het brengt je in verbinding met jezelf
 • Je neemt volop inspiratie mee naar huis om zelf mee aan de slag te gaan
 • Je bent een mooie ervaring rijker met gelijkgestemde mensen

Locatie

Scherm­afbeelding 2023 09 16 om 10.01.24

Ecostay de Wildernis
Buddezand 6
7384 CA Wilp

Aanvullende informatie

Datum

Zondag 29 oktober 2023

Tijd

10:00 - 17:00 (inloop vanaf 9:30)

Kosten

€139,- all in

Bring a friend?

Komen jullie samen? Dan betalen jullie beide 132,- per persoon én krijgen jullie de eerste editie van het Bloeiend Leven Seizoenenboek op de deurmat in januari 2024 om het nieuwe jaar bloeiend van start te gaan. 

Pexels karolina grabowska 4871216

Schrijf je nu in!

Meer inspiratie?

Op Instagram geef ik een kijkje achter de schermen en op Pinterest deel ik je mijn inspiratie. Ook ben ik te vinden op LinkedIn om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de laatste weetjes en extra tips!

© Stijl-werk  2023