Interieuradvies

Ieder interieur is anders. Het kan zijn dat je al tevreden bent met meubels en de indeling, maar dat je geen idee hebt welke kleuren je op de muur wilt. Of je gaat verhuizen en je kan wel wat hulp gebruiken met de nieuwe indeling. Je wilt graag in een huis wonen waar je blij van wordt en waar alles in balans is. Weet je niet waar te beginnen? Ik help je graag!
Gaat het interieur je al goed af maar wil je bijvoorbeeld advies over gordijnen? Hiervoor kan je bij mij de Brainstorm boeken.

3D visualisaties

Interieuradvies houdt voor mij niet op bij de indeling want ik help je ook graag bij het visualiseren van een uitbouw of zelfs van een complete woning. Bij een uitbouw of nieuwe woning moeten veel keuzes gemaakt worden zoals de plaats van de stopcontacten, lichtpunten maar ook bijvoorbeeld de kleur van de kozijnen. Ik denk praktisch met je mee om straks het optimale uit de ruimte te halen.

Retail visualisatie

Heb je een winkel, showroom of etalage en wil jij meer omzet maken?
Ik kom graag bij je langs. Je kunt bij mij een brainstorm boeken voor als je opzoek bent naar een goed idee voor de nieuwe etalage, of styling tips voor de mannequins, maar ik help je ook graag met een compleet plan. We gaan dan aan de slag met de looproute, hoe zet je frontalen in en op welke manier deel jij je producten in en welke sfeer zet je neer zodat klant uitkijkt naar een bezoek aan je winkel of showroom.

Beursstand

Een beurs zie ik als een tijdelijke winkel waar jij in een korte tijd veel nieuwe klanten kan genereren. Des te belangrijker dat jouw merk of dienst op een goede manier wordt gepresenteerd. Ik help je met het ontwerpen van een beursstand die past bij jouw merk. Bonus: Slimme tips van mij voor de voorbereiding van de beurs zodat jij goed voorbereid bent en het maximale uit de beurs kunt halen!

Bruiloft of event

Daarnaast kan ik je ook helpen met de uitstraling en aankleding van je evenement of huwelijk. Denk hierbij aan prachtige gedekte tafels, bloemen en veel sfeer.  Ik denk graag met jullie mee!

Meer inspiratie?

Op Instagram geef ik een kijkje achter de schermen en op Pinterest deel ik je mijn inspiratie. Ook ben ik te vinden op LinkedIn om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!