De Tuin; verlengstuk van je thuis

Een tuin is een plek om tot rust te komen, samen te zijn, te spelen en te vieren. De tuinen die ik ontwerp zijn dicht begroeid met veel bloemen. Ook al heb je geen groene vingers; ik zorg ervoor dat je er plezier krijgt in het hebben van een tuin.

Met mijn ontwerp kan je straks zelf aan de slag of dit overlaten aan een hovenier.

Kennismakingsgesprek

Bij een tuinontwerp gaan we samen kijken naar jullie dromen en wensen voor de tuin. Bij de eerste stap gaan we op onderzoek naar wat vind je mooi? En wat absoluut niet? Wat moet er echt in de tuin komen en wat is een wens? Wat is het budget en wat wil je dat ik voor je ga doen? Als deze vragen zijn beantwoord maak ik een offerte en bij een ‘go’ gaan we aan de slag!

Gezamelijke brainstorm

Ik kom langs om de tuin te bekijken en op te meten. We pakken de vragen van het kennismakingsgesprek erbij. We hebben een gezamenlijke brainstorm en naar aanleiding daarvan ga schetsen en ontwerpen. Er volgt een tussenpresentatie en dan is er ruimte voor aanpassingen mocht er iets toch niet helemaal naar wens zijn. Daarna volgt de presentatie en ontvang je de schaal tekening, beplantingsplannen per border en een moodboard met visualisaties.

Tuin geluk!

De tuin is een plek die leeft en om deze mooi te houden ontvang je bij de tuin een onderhoudsplan met wanneer je moet snoeien en wat er verder moet gebeuren. Daarnaast hoop ik dat je dagelijks van de tuin geniet en kunnen we bijvoorbeeld een kruidenspiraal of een stuk ‘pluktuin’ toevoegen.

Meer inspiratie?

Op Instagram geef ik een kijkje achter de schermen en op Pinterest deel ik je mijn inspiratie. Ook ben ik te vinden op LinkedIn om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

© Stijl-werk  2022